Stvaranje-patrijarsiiproroci_resize

Patrijarsi i proroci

Ovo delo bavi se biblijskom istorijom, temom koja i nije nova, ali koja je ovde predstavljena tako da dobija novo značenje, jer pisac prikazuje izvor akcija, razotkriva važnost određenih poduhvata, obasjava novom svetlošću neka zbivanja koja su u Bibliji samo spomenuta.
Saznajte više...
Istorijaprorokaicareva_resize

Proroci i carevi

Istorije, koje su pisali ljudi, govore o ljudskim dostignućima, njihovim pobedama u bitkama, njihovim uspesima u penjanju lestvicama svetovne veličine. Božja istorija opisuje čoveka onako kako ga Bog vidi.
Saznajte više...
Ceznjavekova_resize

Čežnja vekova

U bibliotekama širom sveta nalaze se brojne knjige koje pokušavaju da opišu život Isusa Hrista. Međutim, nema veliki broj knjiga koje kao „Čežnja vekova“ verno i slikovito opisuju život čoveka za koga je nemoguće reći da je bio samo čovek.
Saznajte više...
ApostolskacrkvaHristovimtragom_resize

Dela apostolska

Dela apostolska je poslednja knjiga koju je napisala Elen G. Vajt. Izdato je nekoliko godina nakon njezine smrti. To je jedno od najlepših dela koja su potekla iz njezinog neumornog pera.
Saznajte više...
Velikaborba_resize

Velika borba

Svet u kome živimo postoji i deluje u vremenu koje je opterećeno i rastrzano krizama različitih karaktera i intenziteta. Knjiga »Velika borba« pristupa ovom pitanju vrlo ozbiljno i vrlo argumentovano, tražeći u istorijskim izvorima korene te globalne krize.
Saznajte više...
PutHristu2_resize

Put Hristu

Naslov knjige govori o njenom zadatku. Knjiga ukazuje čitaocu na Isusa Hrista kao Jedinog koji može da zadovolji potrebe duše. Ona usmerava stope sumnjičavih i kolebljivih na put mira.
Saznajte više...
thumb PoukevelikogUcitelja

Pouke velikog Učitelja (Hristove očigledne pouke)

Hristos, veliki Učitelj, svoje najsnažnije misli izrekao je putujući sa svojim učenicima. U svojim pričama iz života povezivao je božansku istinu sa svakodnevnim zbivanjima. Poznate pojmove udruživao je sa zaista uzvišenim mislima. Knjiga će čitaocu pomoći da svestranije upozna vrednost i važnost onoga čime su ljudi okruženi u svom svakidašnjem životu.
Saznajte više...