Čežnja vekova

U bibliotekama širom sveta nalaze se brojne knjige koje pokušavaju da opišu život Isusa Hrista. Međutim, nema veliki broj knjiga koje kao „Čežnja vekova“ verno i slikovito opisuju život čoveka za koga je nemoguće reći da je bio samo čovek. Brojna izdanja, neverovatan književni stil i istorijski podaci svrstavaju ovu knjigu među najveće svetske bestselere, a vreme u kome živimo pokazuje više nego ikada potrebu za životnim principima Onoga za koga su i Njegovi neprijatelji svedočili da „nikada čovek nije govorio kao ovaj čovek.“

Preuzmite knjigu u PDF formatu

Velika borba

Svet u kome živimo postoji i deluje u vremenu koje je opterećeno i rastrzano krizama različitih karaktera i intenziteta. Knjiga »Velika borba« pristupa ovom pitanju vrlo ozbiljno i vrlo argumentovano, tražeći u istorijskim izvorima korene te globalne krize. Zato je ova knjiga tokom svoje duge istorije stekla nepovrediv autoritet duhovnog dela, koje svoju vrednost i trajnost čvrsto ukorenjuje u Bibliji.

Preuzmite knjigu u PDF formatuPut Hristu

Ova knjiga usmerava na Isusa kao na Jedinog koji može da zadovolji potrebe ljudskog bića, a korake onog koji sumnja i koji se spotiče uputi na „put mira“.

Preuzmite knjigu u PDF formatu